Mitä partio on?

Partio on kansainvälinen, hauska ja monipuolinen harrastus, joka sopii kaikille. Partio on yhdessä tekemistä, hauskanpitoa ja uusien asioiden oppimista. Partiossa pääset leikkimään, pelaamaan, retkeilemään luonnossa ja leireilemään yhdessä muiden partiolaisten kanssa. Saat uusia kavereita ja koet paljon ikimuistoisia elämyksiä. Nuorimmat partiolaiset ovat meillä alle kouluikäisiä perhepartiolaisia ja yläikärajaa ei ole. Tule mukaan ja aloita oma partiopolkusi!

Miten voit liittyä mukaan?

Mukaan voi liittyä lähettämällä meille sähköisen jäsenhakemuksen partiorekisteri Kuksassa. Jäsenhakemukset lisätään jonoon ilmoittautumisjärjestyksessä. Alaikäisen jäsenhakemuksen voi tehdä ainoastaan hänen huoltajansa, jonka täytyy ensin itse rekisteröityä huoltajaksi. Tämän jälkeen pääsee tekemään huollettavalleen hakemuksen. Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido hakijaa mihinkään.

Lippukunta on yhteydessä hakijoihin kahden viikon kuluessa hakemuksen lähettämisestä, jolloin kerrotaan jäsenhakemuksen tilanne. Hakemuksia voi lähettää meille milloin tahansa ja ryhmiä täydennetään paikkojen vapautuessa. Partioon voi käydä tutustumassa kolme kertaa ennen liittymispäätöstä. Samoaja- (15-18v) ja vaeltajaikäisten (18-22v) sekä aikuisten (+22v) hakemukset käsitellään viikon kuluessa hakemuksen teosta ja lisätään lippukunnan jäseniksi heti. 

Ongelmia liittymisen kanssa? Ota yhteyttä Napapiirin Poikiin sähköpostilla, napapiirinpojat@gmail.com

Jäsenmaksu ja jäsenmaksuvapautus

Lippukunta ei peri jäsenmaksua. Sen sijaan vuosittainen jäsenmaksu muodostuu Suomen Partiolaisten ja Lapin Partiolaisten jäsenmaksusta. Jäsenmaksuun on mahdollista hakea myös vapautusta ja tähän myös lippukunta kannustaa, mikäli jäsen itse kokee sille tarvetta. Vapautukset käsitellään tapauskohtaisesti, eikä tarkkoja kriteerejä sen myöntämiselle ole. Partio kuuluu kaikille, eikä taloudellisen tilanteen pidä olla este harrastuksen aloittamiselle.